Dato: 04. Mar 2017

Tid: Kl. 11:00 - 17:00

Sted: Oslo

Adresse:  Katarinahjemmet, Gjørstadsgate 9, 0365 Oslo

Kurs – Sensitive barns følelsesliv
– kunnskap, redskaper og gode råd til foreldre

Martin AugustKursholder:
Martin August har spesialisert seg i sensitivitet, arbeider til daglig med foreldrerådgivning og er pioner innen for arbeidet med høysensitive barn i Danmark. Medlem av Dansk Psykoterapeutforening og medstifter av Sensitiv Balance. Les mer på www.sensitiv.dk

Om kurset:
Kan barnet ditt til tider bli VELDIG hissig, sint, såret, frustrert, opphisset, skuffet eller lei seg? Kan det andre ganger være VELDIG lykkelig, begeistret, optimistisk, kjærlig og engasjert?

Vil du lære barnet ditt å berolige seg selv og få de positive sidene frem i sitt følelsesliv? Ønsker du å styrke ditt sensitive barns hjerne og sette varige spor i barnets nervesystem?

Kurset inneholder redskaper som du kan bruke i alle tenkelige situasjoner. Det ruster deg grundig til å forstå og styrke ditt høysensitive barn før, under og etter overstimulering.

Kurset setter fokus på:
Hvordan du kan styrke barnet ditt sin hjerne og nervesystem. Hvordan du kan hjelpe barnet til å «skifte gir» når det er overstimulert og har negative følelser.

Hvordan du kan bruke din egen indre tilstand som et verdifullt redskap i samspillet med barnet ditt.

Ditt sensitive barns reaksjoner på overstimulering – hvordan håndterer du typisk utfordringer i de situasjonene hvor det er vanskelig for barnet ditt og deg selv?

Enkle og dypt virkningsfulle redskaper du kan bruke til å styrke barnet ditt før, under og etter overstimulering.

Kunnskap om hvordan du kan skape et solid fundament av tilknytning, varme og samhørighet og derved gi ditt sensitive barn en god indre balanse som vil gi det fordeler resten av livet.

Målgruppe
Kurset henvender seg til foreldre til høysensitive barn. Der er især fokus på barn fra 3 – 12 år.

Foreldre til høysensitive barn i andre aldersgrupper kan også ha nytte av kurset siden den kunnskap og de redskaper som gjennomgås er allment viktige og brukbare på alle alderstrinn.

Deltagelse krever ingen særlige forkunnskaper.

Pris:
Kr 1650,- for medlemmer
Kr 2800,- foreldrepar der begge er medlemmer
Kr 2050,- for andre
(Prisen inkluderer enkel lunsj, kaffe/te med frukt og kake.)

 

Påmelding

Kurset arrangeres av: Foreningen for høysensitive.