Dato: 30. Apr 2017

Tid: Kl. 11:00 - 17:30 (pause 13:30- 15:00)

Sted: Trondheim

Adresse: Quality Hotel Augustin som ligger midt i sentrum av Trondheim

Påmelding medlemmer Påmelding andre

Martin August.

Hvordan trives og blomstre som høysensitiv

Martin August har i mange år samarbeidet med både Elaine Aron og Ted Zeff, og innholdet i dette seminaret er utviklet i nært samarbeid med Ted Zeff. Dette er et unikt seminar, som kun holdes denne ene gangen i Trondheim.

Seminaret er i to deler – før lunsj er det fokus på Ted Zeff sitt mangeårige arbeid med høysensitivitet. Dr. Ted Zeff er psykolog, forfatter og foredragsholder med stor kunnskap om høysensitivitet. Han har utgitt bøkene The Highly Sensitive Person’s Survival Guide, The Highly Sensitive Person’s Companion, The Strong Sensitive Boy og The Power of Sensitivity.

Innlegget i samarbeid med ham handler om metoder til å roe sansene når man er overstimulert, den beste dietten og treningsformen for høysensitive, hvordan man kan skape positive forhold og hvordan vi takle stress på jobben og hvordan det er mulig å skape en stress-fri jobb.

Etter lunsj vil Martin August sette fokus på hvordan du skaper de beste rammene for å la sensitiviteten blomstre og berike hverdagen, både for barn og voksne. Han gjennomgår typiske barrierer som oppstår før, under og etter overstimulerende situasjoner, og viser hvordan du kan overvinne dem. Du får viktige poeng fra den nyeste forskningen, levende eksempler fra hverdagen og redskap som kan sette fri potensialet til å tenke dypt over tingene og være mottakelig for fysiske og sosiale inntrykk. ​ Han holder sitt foredrag på svensk.​

Du vil også kunne kjøpe den nyeste boken på norsk – Fordelen med å være sensitiv til spesialpris under arrangementet.
En bok til kr 180,- To bøker til kr 300,-
Ordinær pris i bokhandel er 299,-

Pris:
495,- for medlemmer Påmelding medlemmer

745,- for andre              Påmelding andre