Dato: 07. Okt 2017

Tid: kl. 11:00 - 15:00

Sted: Rygge

Adresse: Balkeveien 165, 1570 Dilling

Et dyptgående kurs om hva høysensitivitet er. Kurset er aktuelt for alle

Målet er å øke forståelsen, gjenkjenne og utnytte ressursene, takle utfordringene og gi rom for sensitiviteten. Materialet baserer seg på forskning, og gir en grunnleggende forståelse for hva det vil si å være høysensitiv, og hvordan man takler utfordringer som overstimulering, men også hvilken styrke og glede det å være høysensitiv gir.

Forskning viser at ca 20 % av befolkningen er høysensitiv. Det vil si ca en av fem personer,og om du ikke er høysensitiv selv, er det nok helt sikkert en eller flere rundt deg som er det. Arbeider du med mennesker, enten det er barn eller voksne, er det viktig å ha kunnskap om og forståelse for karaktertrekket.

Kurset er på 4 timer, med korte pauser, og holdes av sertifiserte kursholdere på vegne av foreningen. Dette er et informasjonskurs, og det er ikke lagt opp til aktiv deltakelse, bortsett fra at det er satt av tid til å stille spørsmål.

Målgruppen er både høysensitive og alle de som ønsker å forstå mer om karaktertrekket.
Pris:
Kr 600,- for medlemmer
Kr 850,- for ikke-medlemmer
Sensitiv styrke 1, 2 og 3 er kurs som bygger på hverandre.
Kurset arrangeres av: Foreningen for høysensitive. Kursholder er Eileen Kase
Påmelding til: eileenkase@gmail.com innen 1/10-17.  Oppgi hvilket kurs (del 1) samt navnet ditt i påmeldingen.

Kurset har plass til maks 20 deltakere. Du er først påmeldt når du har fått beskjed om at det er plass på kurset, og du har betalt inn kursavgiften slik du får info om når du melder deg på. Om du trekker deg fra kurset senere enn 5 dager før, blir ingenting av kursavgiften refundert.

Kurset holdes ikke om det er for få påmeldte.