Dato: 20. Mai 2017

Tid: kl. 11:00 - 16:00

Sted: Tromsø

Adresse: Elisabeth-senteret, Mellomveien 50, Tromsø

Bli kjent med deg selv som høysensitiv

Holdes: Lørdag 20. mai 2017 kl 11-16

Et fordypelseskurs med fokus på å finne dine personlige styrker og ressurser som høysensitiv, bli kjent med din egen sensitivitetsprofil, og hvordan du begrenser og håndterer overstimulering. Kurset har oppgaver og refleksjonsspørsmål, og er lagt opp med aktiv deltakelse.

Kurset er på 5 timer, med korte pauser og en lengre pause, og holdes av sertifiserte kursholdere på vegne av foreningen.

Målgruppen er høysensitive som ønsker å forstå mer, og vil bli mer kjent med seg selv og sin egen sensitivitetsprofil.  Det forutsettes at man har tatt del en, eller satt seg veldig grundig inn i høysensitivitet på egen hånd.

Pris:

Kr 750,- for medlemmer
Kr 1100,- for ikke-medlemmer

Sensitiv styrke 1, 2 og 3 er kurs som bygger på hverandre, der del 2 og 3 er beregnet kun for høysensitive. Foreningens medlemmer får alle tre kursene til kr 1800,- (normalpris 2100,-)

For medlemmer som tidligere har gått kurs 1 (før del 2 og 3 var klar), er rabatten på de to neste kursene 1350,- (normalpris 1500,-) når man melder seg på hos samme kursholder for begge kursene samtidig. Del 3 er planlagt holdt i Tromsø onsdag 7 juni kl 16-21.

Kurset arrangeres av: Foreningen for høysensitive. Kursholder er Beret Wicklund

Påmelding tilberetw@gmail.com innen 12. mai. Oppgi hvilket kurs (del 1, 2 eller 3), samt sted og dato for kurset i påmeldingen.

Kurset har plass til maks 20 deltakere. Du er først påmeldt når du har fått beskjed om at det er plass på kurset, og du har betalt inn kursavgiften slik du får info om når du melder deg på. Om du trekker deg fra kurset senere enn 5 dager før, blir ingenting av kursavgiften refundert.

Kurset holdes ikke om det er for få påmeldte.