Dato: 21. Jan 2018

Tid: Kl. 11:00 - 16:00

Sted: Sortland

Adresse:Sortland Barneskole. Skolegata 7, Sortland

Bli kjent med deg selv som høysensitiv, barnet ditt eller andre.

Et fordypelseskurs med fokus på å finne personlige styrker og ressurser som høysensitiv, bli kjent med egen sensitivitetsprofil, og hvordan begrense og håndtere overstimulering. Kurset har oppgaver og refleksjonsspørsmål, og er lagt opp med aktiv deltakelse.

Kurset er på 5 timer, med korte pauser og en lengre pause, og holdes av sertifiserte kursholdere på vegne av foreningen.

Målgruppen er høysensitive som ønsker å forstå mer, og vil bli mer kjent med seg selv og sin egen sensitivitetsprofil. Kurset kan også hjelpe foreldre til å bli mer kjent med sitt/sine sensitive barn, og ansatte i barnehager, skoler og for eksempel helsevesen til å forstå og bli kjent med de individuelle høysensitive barn og voksne, og hvordan man kan hjelpe barn og andre voksne til å begrense overstimulering. Det forutsettes at man har tatt del en, eller satt seg veldig grundig inn i høysensitivitet på egen hånd.

Pris:

Kr 750,- for medlemmer
Kr 1100,- for ikke-medlemmer

Sensitiv styrke 1, 2 og 3 er kurs som bygger på hverandre.

Foreningens medlemmer får alle tre kursene til kr 1800,- (normalpris 2100,-) når en melder seg på alle tre samtidig hos samme kursholder. Om du ønsker å benytte deg av dette tilbudet se kalender for dato for del 1 og del 3 på Sortland.  Det er ikke mulig å melde seg av kurspakken senere enn 5 dager før første kurs.

For medlemmer som allerede har gått kurs 1 (før del 2 og 3 var klar), er pakkeprisen på de to neste kursene 1350,- (normalpris 1500,-) når man melder seg på hos samme kursholder for begge kursene samtidig.

Kurset arrangeres av: Foreningen for høysensitive. Kursholder er Inger Johanne Grønli

Påmelding til:ingerjohanneg@gmail.com innen 12.1.18  Oppgi hvilket kurs (del 1, 2 eller 3), samt sted og dato for kurset i påmeldingen.

Du er først påmeldt når du har fått beskjed om at det er plass på kurset, og du har betalt inn kursavgiften slik du får info om når du melder deg på. Om du trekker deg fra kurset senere enn 5 dager før, blir ingenting av kursavgiften refundert.

Kurset holdes ikke om det er for få påmeldte.