Dato: 25. Mar 2017

Tid: Kl. 10:00 - 15:00

Sted: Bergen/Askøy

Adresse: Kommer tilbake til konkret adresse, når antall deltakere er registrert.

Bli kjent med deg selv som høysensitiv

 

Et fordypelseskurs med fokus på å finne dine personlige styrker og ressurser som høysensitiv, bli kjent med din egen sensitivitetsprofil, og hvordan du begrenser og håndterer overstimulering. Kurset har oppgaver og refleksjonsspørsmål, og er lagt opp med aktiv deltakelse.

Kurset er på 5 timer, med korte pauser og en lengre pause, og holdes av sertifiserte kursholdere på vegne av foreningen.

Målgruppen er høysensitive som ønsker å forstå mer, og vil bli mer kjent med seg selv og sin egen sensitivitetsprofil.  Det forutsettes at man har tatt del en, eller satt seg veldig grundig inn i høysensitivitet på egen hånd.

Pris:

Kr 600,- for medlemmer
Kr 850,- for ikke-medlemmer

Kurset arrangeres av Foreningen for høysensitive. Kursholder er Anita Solsvik

Påmelding til: anita.hskurs@gmail.com innen 10 mars. Oppgi hvilket kurs ( del 1, 2 eller 3), samt sted og dato for kurset i påmeldingen.

Kurset har plass til maks 20 deltakere. Om få deltakere melder seg på, holdes kurset i mindre lokale med plass til maks 8 deltakere, og det kan da fort blir fullt opp, så det er lurt å være tidlig ute å melde seg på. Du er først påmeldt når du har fått beskjed om at det er plass på kurset, og du har betalt inn kursavgiften slik du får info om når du melder deg på. Om du trekker deg fra kurset senere enn 5 dager før, blir ingenting av kursavgiften refundert.

Kurset holdes ikke om det er for få påmeldte.