Dato: 24. Jun 2018

Tid: Kl. 10:00 - 15:00

Sted: Fredrikstad

Adresse:  Lokalet til Nordens Lys, Smedjegaten 88, gamlebyen Fredrikstad

Råd og strategier for å leve godt som høysensitiv

Et fordypelseskurs med fokus på tips, råd og strategier for å kunne leve et godt liv som høysensitiv, og bedre kunne utnytte ressursene i karaktertrekket og bli bedre på kommunikasjon. Kurset har oppgaver og refleksjonsspørsmål, og er lagt opp med aktiv deltakelse.

Kurset er på 5 timer, med korte pauser og en lengre pause, og holdes av sertifiserte kursholdere.

Målgruppen er høysensitive som ønsker å forstå mer og lære hvordan man lever godt som høysensitiv. Kurset kan også hjelpe dem som arbeider med mennesker, både med barn og vokse, til å kunne lære bort nyttige tips og strategier til dem som er høysensitive.

Det forutsettes at man har tatt del en og to, eller satt seg veldig grundig inn i høysensitivitet på egen hånd, og kjenner sin egen sensitivitetsprofil.

Pris:

Kr 850,-
Kr 750,- for dem som har betalt kontingent for 2018

Sensitiv styrke 1, 2 og 3 er kurs som bygger på hverandre.

Når en melder seg på alle tre kursene samtidig hos samme kursholder, får en alle tre til kr 2100,- / kr 1800,- når betalt kontingent. Om du ønsker å benytte deg av dette tilbudet se kalender for dato for del 1 og del 2 i Fredrikstad.  Det er ikke mulig å melde seg av kurspakken senere enn 5 dager før første kurs.


Kursholder er Tone Figenschau.

Påmelding til:  sensitivtone@gmail.com, innen 15.06.18. Oppgi hvilket kurs (del 1, 2 eller 3), samt sted og dato for kurset i påmeldingen.

Kurset har plass til maks 20 deltakere. Du er først påmeldt når du har fått beskjed om at det er plass på kurset, og du har betalt inn kursavgiften slik du får info om når du melder deg på. Om du trekker deg fra kurset senere enn 5 dager før, blir ingenting av kursavgiften refundert.

Kurset holdes ikke om det er for få påmeldte.