Dato: 24. Jun 2017

Tid: kl. 10:30 – 15:30

Sted: Førde

Adresse: Firdavegen 6, 6800 Førde

Råd og strategier for å leve godt som høysensitiv

Et fordypelseskurs med fokus på tips, råd og strategier for å kunne leve et godt liv som høysensitiv, og bedre kunne utnytte ressursene i karaktertrekket og bli bedre på kommunikasjon. Kurset har oppgaver og refleksjonsspørsmål, og er lagt opp med aktiv deltakelse.

Kurset er på 5 timer, med korte pauser og en lengre pause, og holdes av sertifiserte kursholdere på vegne av foreningen.

Målgruppen er høysensitive som ønsker å forstå mer og lære hvordan man lever godt som høysensitiv. Kurset kan også hjelpe foreldre og dem som arbeider med mennesker, både med barn og vokse, til å kunne lære bort nyttige tips og strategier til dem som er høysensitive.

Det forutsettes at man har tatt del en og to, eller satt seg veldig grundig inn i høysensitivitet på egen hånd, og kjenner sin egen sensitivitetsprofil.

Pris:
Kr 750,- for medlemmer
Kr 1100,- for ikke-medlemmer

Sensitiv styrke 1, 2 og 3 er kurs som bygger på hverandre, der del 2 og 3 er beregnet kun for høysensitive. Foreningens medlemmer får alle tre kursene til kr 1800,- (normalpris 2100,-) når en melder seg på alle tre samtidig hos samme kursholder. Om du ønsker å benytte deg av dette tilbudet se kalender for dato del 1 og del 2 i Førde.  Det er ikke mulig å melde seg av kurspakken senere enn 5 dager før første kurs.

Kurset arrangeres av:
Foreningen for høysensitive. Kursholder er Wenche Tollefsen

Påmelding til: w.tollefsen@gmail.com innen 17.juni. Oppgi hvilket kurs (del 1, 2 eller 3), samt sted og dato for kurset i påmeldingen.

Kurset har plass til maks 20 deltakere. Du er først påmeldt når du har fått beskjed om at det er plass på kurset, og du har betalt inn kursavgiften slik du får info om når du melder deg på. Om du trekker deg fra kurset senere enn 5 dager før, blir ingenting av kursavgiften refundert.

Kurset holdes ikke om det er for få påmeldte.