Dato: 20. Mai 2017

Tid: Kl. 10:00 - 15:00

Sted: Bergen/Askøy

Adresse: konkret adresse kommer når antall deltakere er registrert.

Råd og strategier for å leve godt som høysensitiv

Et fordypelseskurs med fokus på tips, råd og strategier for å kunne leve et godt liv som høysensitiv, og bedre kunne utnytte ressursene i karaktertrekket og bli bedre på kommunikasjon. Kurset har oppgaver og refleksjonsspørsmål, og er lagt opp med aktiv deltakelse.

Kurset er på 5 timer, med korte pauser og en lengre pause, og holdes av sertifiserte kursholdere på vegne av foreningen.

Målgruppen er høysensitive som ønsker å forstå mer og lære hvordan man lever godt som høysensitiv. Det forutsettes at man har tatt del en og to, eller satt seg veldig grundig inn i høysensitivitet på egen hånd, og kjenner sin egen sensitivitetsprofil.

Pris:

Kr 750,- for medlemmer
Kr 1100,- for ikke-medlemmer

Kurset arrangeres av Foreningen for høysensitive. Kursholder er Anita S. Torsvik

Påmelding til: anita.hskurs@gmail.com innen 5 mai. Oppgi hvilket kurs (del 1, 2 eller 3), samt sted og dato for kurset i påmeldingen.

Kurset har plass til maks 20 deltakere. Dersom et mindre lokale blir aktuelt, vil det maks være plass til 8 deltakere, så det er lurt å melde seg på tidlig. Du er først påmeldt når du har fått beskjed om at det er plass på kurset, og du har betalt inn kursavgiften slik du får info om når du melder deg på. Om du trekker deg fra kurset senere enn 5 dager før, blir ingenting av kursavgiften refundert.

Kurset holdes ikke om det er for få påmeldte.