Værktøj til hjælpsomme sjæleDenne boken er en praktisk guide i å bruke enkle psykoterapeutiske metoder i hjelpende samtaler, enten de foregår i profesjonelt eller privat regi. Kanskje er du, veileder, sosialrådgiver, terapeut eller lege. Eller kanskje er du bare et følsomt menneske som let havner i hjelperrollen i forhold til venner, partner eller familie.

Høysensitive mennesker blir hurtigere enn andre drenert for energi, når de er sammen med mennesker som er ute av balanse. Derfor har de ekstra bruk for å kunne gi en hjelp som sliter minst mulig på dem selv, og samtidig gir størst mulig utbytte for dem de hjelper. De fleste av bokens verktøy kan dessuten brukes i egen selvutviklings øyemed. Hvis du stiller deg selv noen av spørsmålene eller gjør øvelsene i boken, vil du optimere og fordype din egen personlige utvikling.

Værktøj til hjælpsomme sjæle er skrevet i et lett tilgjengelig språk og samtidig solid fundert i mange års terapeutisk erfaring, samt som i anerkjente psykologiske teorier.

Forfatteren er praktiserende psykoterapeut MPF, supervisor, kursholder og foredragsholder.