Om foreningen

Foreningen for høysensitive er en nasjonal forening som ble startet i 2009. Formålet er å spre informasjon om hva høysensitivitet er, og utbre kunnskap om karaktertrekket i samfunnet, samt å skape et felles forum for høysensitive, og bidra til at det dannes lokale nettverk.

Foreningen baserer sitt arbeid på forskning som gjøres om høysensitivitet, og er åpen for alle som anser seg selv for å være høysensitive, eller som har høysensitive i sin familie, eller som ønsker å støtte foreningens arbeid.

Rundt om i landet tilbys det kurs av sertifiserte kursholdere, og foreningen har informasjonsbrosjyrer som alle kan få tilsendt. Her på hjemmesiden finner du en kalender med oversikt over det som skjer, i tillegg til mye informasjon om karaktertrekket og lukket forum for medlemmer, der en kan dele informasjon og erfaringer med hverandre. Foreningen sender ut nyhetsbrev 8-10 ganger i året.

Foreningen er også på facebook med en informasjonsside  hvor vi legger ut ulike artikler og informasjon om høysensitivitet her og grupper for fylker/landsdeler hvor vi legger ut informasjon om lokale aktiviteter. Kontaktpersoner fins i det meste av landet, og det er jevnlige treff, medlemsmøter og walk & talk for høysensitive, samt årsmøte over en helg med påfyll i form av foredrag og forskjellig innhold.

Vi trenger deg som medlem

familieJo flere medlemmer vi blir, desto mer får vi gjort, og jo større tyngde får vi når kontakter de vi ønsker å nå ut til – som skoler, barnehager, helsevesenet, media, Nav, arbeidsplasser osv. Vi ser det også som et mål at undervisning om karaktertrekket blir tatt inn i utdannelsene på høyskoler og universitet der det utdannes førskolelærere, lærere, psykologer, leger, sykepleiere osv. Vi jobber for et mer sensitivt samfunn – som vil være et samfunn det er bedre å leve i for alle. Bli med oss om du også ønsker dette!

Alle som selv anser seg for å være høysensitiv, eller som har høysensitive i sin familie, eller som ønsker å støtte foreningens arbeid, kan melde seg inn i foreningen. Medlemskapet er elektronisk basert, som vil si at kommunikasjonen mellom foreningen og medlemmene skjer på e-post og på medlemssidene på hjemmesiden.

Kontingenten for 2017 er
For ordinært betalende kr 350,-
For trygdede/studenter/pensjonister/arbeidsledige er den kr 175,-
For husstandsmedlem (bor på samme adresse som et ordinært medlem) er den kr 100,-

Hvis du ønsker å støtte foreningen, men ikke ønsker å bli ordinært medlem med adgang til medlemssider og andre tilbud, ta kontakt med oss for å finne ut mer om støttemedlemskap. For bedriftsmedlemskap kontakt oss for tilbud.

Kontingenten skal dekke kostnader til drift av foreningen, utvikling av informasjonsmateriell om høysensitivitet, drifting av nettsidene samt årsmøter. Du betaler kontingenten via kredittkort, Vipps eller med avtalegiro når du melder deg inn, og har da adgang til medlemssider hvor du kan lese alle tidligere nyhetsbrev, ulike artikler, medlemsforum  og du kan skrive ut medlemsbevis som gir deg rabatt på ulike kurs og arrangement rundt om i landet.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone