Medlemsfordeler og rabatter

Medlemmer som har betalt kontingent for inneværende år kan benytte seg av følgende medlemsfordeler:

Medlemssider, forum og kunnskap

Tilgang til medlemssider hvor alle tidligere nyhetsbrev er lagt ut, videoer, ulike fagartikler samt et lukket medlemsforum.

Nyhetsbrev

Alle medlemmer får også nyhetsbrev per epost 8 – 10 ganger i året, og er med på å støtte arbeidet med å gjøre høysensitivitet mer kjent, spre kunnskap om karaktertrekket, og å jobbe for et mer sensitivt samfunn – et samfunn det er bedre å leve i for alle.

Foreningens kurs og aktiviteter

– som du finner i kalenderen
Det er rabatt på alle foreningens kurs for medlemmer, også kurs og seminar vi arrangerer for andre.
Treff i foreningens regi gis det også rabatt på for medlemmer.​

Videoer

Som medlem kan du låne dvd-er av foreningen. Se her:

Fordelen med å være sensitivBøker

Foreningen har oversatt Lise og Martin August sin bok:
«Fordelen med å være sensitiv – En guide for sensitive barn og voksne til å la potensialet blomstre.»
Denne selges til medlemspris kr 249,- (ord. pris 299,-) gjennom HAUGENBOK.NO
Rabattkode får du ved å logge inn på Medlemsinfo

 

Medlemsbevis

For å få rabatt på foreningens kurs, eller nyttiggjøre deg medlemsfordelene trenger du å dokumentere at du er medlem i foreningen. Det gjør du via mobilen ved å sende HSPMEDLEM til 2380.

NB! Du må være registrert med mobilnummer i medlemsregisteret for at det skal fungere.

Kurs – Coaching – Veiledning – Yoga
Lian Kirksæther, coach, kurs, CD

Hun har jobbet med høysensitive siden 2009, og gitt ut boken, Sensitiv og Sterk! Hun er sertifisert coach og helsecoach og holder foredrag og kurs i inn- og utland. Lian har vært med å arrangere konferanser om høysensitivitet og arbeidslivet. Medlemmer får 10 % rabatt på telefoncoaching og kurset «Sensitiv – La det bli din styrke», som holdes i Spania.
For mer info se: http://dittlivdinfremtid.no/hoysensitiv/

Bli med Lian Kirksæther til VillaJoyosa

Lær hvordan beholde energien når andre tapper deg, og få metoder til å takle stress og mas.
Lær teknikker som gir deg energi og glede, og lær enkle øvelser for å finne ro og glede i hverdagen.

Lær hvordan hode og hjerte kan samarbeide, og få kropp og sinn i balanse.
Kurset en indre og ytre reise. Det vil handle om deg og ditt liv, med dine utfordringer og gleder du har.
Medlemmer kr. 300,- i rabatt på kurset.
For mer info se: https://liank.no/kurs-i-villajoyosa-spania/

«Ditt Liv, Din Fremtid» CD

Ved å lytte til Lians «Ditt Liv, Din Fremtid» CD blir du coachet på en enkel og effektiv måte.
Ønsker du å ta tak i et problem, eller oppnå en drøm? Bli coachet når du selv ønsker det,
og la dette bli starten på bedre liv. CDen er både på norsk og engelsk.

Medlemspris : kr. 79,- (Ikke medlemmer kr. 99,-)

Betal via VIPPS eller bankkonto.
VIPPS: 41156     (Lian K)
Konto: 9713 36 05 898
www.liank.no
lian@liank.no
mobil: 95 20 47 44
Ved bestilling husk å skrive navn, MEDLEM og mailadresse

 

Kurs i mindfulness for høysensitive

Mindfulness fungerer spesielt godt for oss som er høysensitive. Sett av en dag med tid for hvile og kontakt med deg selv. Du lærer et forholdningssett til livet som fungerer.
Mindfulness for høysensitive gir en god innføring i mindfulness og dens prinsipper. Du lærer om hva det vil si å være høysensitiv, hvordan du best mulig kan leve med karaktertrekket og gjøre det til en ressurs i eget liv. Kurset er lagt opp med noe teori og mest praktisk trening. Gjennom kursdagen fokuserer vi på undring, oppdagelse og endring. Det er satt av god tid til refleksjon og erfaringsutveksling.
Priser: 1299,- per pers – 1100,- for medlemmer av Foreningen for høysensitive
Påmelding: http://hidalgo.no/mindfulness-for-hoysensitive-2/​

 

Bærum/Spania - Gestalt coach og Gestalt

Terapeut Elisbeth Bakkebø har praksis både i Norge, Høvik i Bærum og i Spania, Alfaz del Pi.

Hun  er spesialisert innen Høysensitivitet og har jobbet med å coache høysensetive personer til å leve med og ta hensyn til sin høysensitivitet.

Spesialpris kr 700,- for medlemmer

www.aadelegestalt.com

Enebakk/Skype - Coaching

Anett-Kristin Andersen er sertifisert Nlp coach, er selv høysensitiv og har dette som sitt spesialfelt. Hun gir coaching timer både via skype og i sin klinikk på Vågsenteret i Ytre Enebakk. Hun gir 10 % på coaching timer til medlemmer av foreningen.
Les mer på http://www.hjerteromsgalleriet.no
E-post anett-kristin@hjerteromsgalleriet.no
Mobil 95979724.

 

Førde - Veiledningssamtalar

Wenche Tollefsen har sidan 2009 fordjupa seg i karaktertrekket høgsensitivitet. Ho er oppteken av at høgsensitive blir bevisst alle ressursane og korleis ein best kan leve med utfordringane karaktertrekket gjev. Ofte er det små justeringar som skal til. Ved å sjå utfordringane i lys av sensitivitetsprofilen, kan brikkene falle på plass og det vert lettare å redusere overstimulering og dermed kunne gje plass for ressursane.  Gjev veiledning til høgsensitive voksne, og til foreldre til høgsensitive barn og unge.
Wenche er utdanna i samtaleterapi og har lang erfaring med veiledningssamtalar. Ho er kurshaldar og sertifisert i alle 3 kursa til foreininga.
Medlemspris for 1,5 time veiledingssamtale kr 600,- (vanleg pris kr 750,-)
Ta kontakt på w.tollefsen@gmail.com

 

Oslo/Skype - Veiledningssamtaler for ungdom og foreldre

Anicken Wigdahl Sveia er EMCC sertifisert samtalecoach i psykosyntese og mindfulness instruktør MBSR. Jeg hjelper ungdom og foreldre med utfordringer i forhold til høysensitivitet. Vi identifiserer styrker og utfordringer, jobber med grenser og pauser i hverdagen for hvile, prosessere inntrykk, økt fokus og overskudd.
Medlemspris for 1 time (60 min) 900,- (ordinær pris 1 000,-)
Mer informasjon og kontakt: aws@hidalgo.no – Tlf. 926 44 912 – www.hidalgo.no

Oslo - Samtaleterapi

Marte Malme er gestaltterapeut under utdanning og tilbyr samtaleterapi sentralt i Oslo.
Har lang erfaring i arbeid med mennesker i prosess og utvikling og er spesielt opptatt av og har erfaring med høysensitivitet. Hun er medlem av Norsk Gestaltterapeut forening, og mottar regelmessig faglig veiledning.

Til medlemmer av foreningen for høysensitive tilbyr hun pris på individualterapi til kr 450,-

Tlf: 922 88 184
Epost: terapi@martemalme.com
www.martemalme.com

Oslo - Sissel Stoltenberg, coach og kursholder

Sertifisert coach.
Tilbyr både personlige avtaler og samtaler via skype og telefon.
Coaching av høysensitive med personlig handlingsplan 60 min kr 750,-.
75 min kr 900,- (vanlig timepris kr 1200,- til 1400,- avh. av omfang). Tilbudspakke med tre timer som en prosess over tid, 3 timer kr 2.100,- (2.250,-). JTI analyse med hefte og rapport, tilbakemelding og coaching 1,5 time; kr 1000,- (vanlig pris kr 1650,-)
Analysen sier blant annet noe om du er introvert eller ekstrovert høysensitiv.
Hjemmeside: http://sisselstoltenberg.no   Tlf: 976 81 920

 

Oslo - Gestalt Coaching

Jeg heter Stine og er utdannet Gestaltcoach ved Norsk Gestaltinstitutt Høyskole. Jeg kaller meg «Bevissthetscoach», fordi jeg hjelper mennesker med nettopp det å øke egen tilstedeværelse og bevissthet.

For fire år siden, oppdaget jeg at jeg var høysensitiv. Spesielt etter dette, har jeg gått igjennom en enorm utvikling da jeg forstår meg selv på en helt ny måte. Kombinasjonen av min egen erfaring som høysensitiv, Gestaltcoach utdannelse og kurset Sensitiv Styrke som jeg er sertifisert kursholder i, er jeg godt rustet til å være en støttespiller og coach for andre høysensitive. For meg er dette det mest meningsfulle jeg kan jobbe med.

Min filosofi er at når du blir kjent med den du egentlig er, tillater deg å kjenne etter og tilrettelegger livet deretter, vil du få en ny kraft! Bonusen med det hele, er at du også lettere kan ta avgjørende valg i ditt liv som har stor påvirkning på din livskvalitet.

Jeg gir medlemmer 20% rabatt på en coaching time. Ikke nøl med å ta kontakt om du skulle ha noe spørsmål.
Medlemspris for 1 time (60 min) 800,- + mva  Mer informasjon og kontakt: stine.enger@outlook.com – www.bevissthetscoach.no,

Oslo - Medisinsk Yoga Øst

Vi tilbyr nå 20% rabatt på våre kurs i MediYoga til medlemmer av Foreningen For Høysensitive!  Dersom du har behov for å finne ro og styrke i deg selv, eller er i en periode der du føler deg sliten, stresset eller overveldet, kan MediYoga være et deilig hjelpemiddel. MediYoga er en terapeutisk yogaform som alle kan gjøre, uansett fysiske eller psykiske begrensninger. MediYoga er et enkelt og skånsomt verktøy du kan benytte for å håndtere stress og ubalanse i ditt eget liv- det være seg fysisk, mental eller emosjonell stress. Medisinsk yoga anvendes ved rehabilitering og støttende behandling ved en rekke sykehus for grupper med ulike behov, feks ryggproblemer, utbrenthet, søvnforstyrrelser, parkinson, migrene, høyt blodtrykk, hjertesykdommer osv. MediYoga kan også med fordel utføres av friske mennesker for å ivareta god helse og bidra til økt bevissthet, selvfølelse og velvære. Balanse, ro og bevissthet er nøkkelordene. i timene jobber vi med pust, myke fysiske øvelser og meditasjon i rolig tempo, helt fritt for prestasjoner og konkurranse.
Alle vi som instruerer i MediYoga har medisinskfaglig bakgrunn. Du kan lese mer om MediYoga på www.MediYoga.no Velkommen inn på vår hjemmeside:www.medisinskyogaoest.no for å finne timeplan og mer informasjon om vårt tilbud. Vi tilbyr drop- in og faste kurs. Våre timer i MediYoga for Alle og Lett MediYoga kan egne seg for deg som er høysensitiv. Vi har også kurs for barn, hvilket vi varmt anbefaler alle barn- og særlig de sensitive!
Vi holder til i lyse, rolige lokaler på Tåsen i Oslo.
Hjertelig velkommen til en gratis prøvetime!
Frida Storholt Instruktør i MediYoga, spesialsykepleier Medisinsk Yoga Øst Besøksadresse: Nils Lautritsønsvei 34, 0870 Oslo storholt.frida@gmail.com

 

Rogaland - Master i spesialpedagogikk og kunstner

Tilbyr barn, ungdom og voksne samtaler kreativt fellesskap. Vi bruker pensler og blyanter som redskaper i en utviklende prosess, med gleden i fokus.
Individuelt eller i grupper.

 

Jeg tilbyr 15 % rabatt for medlemmer.

Inger Margrethe Vargervik
Tlf: 959 70 554
Hjemmeside: www.motivnor.no
www.facebook.com/kristinahuset

Stavanger/Sandnes - Coach

Inger Marie Augestad er sertifisert kursholder for foreningen og har utdannelse innen NLP coaching – Tankefeltterapi (TFT) og EFT – Hypnoterapi (ferdig utdannet i mai 2016) (Reiki mester)
Hun gir 10 % rabatt til medlemmer av foreningen.
Kontaktes på e-post: ima@lyse.net for mer informasjon.

 

Trondheim - Veiledningssamtaler

Rigmor Strømmen har siden 2009 fordypet seg i hvordan høysensitivitet kan påvirke den enkeltes hverdag på mange positive måter, ressursene karaktertrekket innebærer og hvordan man tar dem i bruk, samt hvilke utfordringer karaktertrekket kan medføre. Hun har mye kunnskap om hva som kan være til hjelp for å leve et godt liv som høysensitiv både privat og i yrkeslivet, er utdannet sosionom, og har lang erfaring som kursholder og veileder individuelt og i grupper. Hun er også kursholder for foreningen.
Medlemspris for 1 1/2 time veiledningssamtale kr 600,- (vanlig pris kr 750,-)
rigstrommen@gmail.com

 

Aktiviteter

Apr

28

Mai

03

Drammen

Walk & Talk

Mai

08

Foreningen på Facebook

Annonser