Foreningen for høysensitive er en nasjonal forening som ble startet i 2009. Formålet er å spre informasjon om hva høysensitivitet er, og utbre kunnskap om karaktertrekket i samfunnet, samt å skape et felles forum for høysensitive, og bidra til at det dannes lokale nettverk.

Foreningen baserer sitt arbeid på forskning som gjøres om høysensitivitet, og er åpen for alle som anser seg selv for å være høysensitive, eller som har høysensitive i sin familie, eller som ønsker å støtte foreningens arbeid.

 

arbeidslivRundt om i landet tilbys det kurs av sertifiserte kursholdere, og foreningen har informasjonsbrosjyrer som alle kan få tilsendt.

Her kan du finne kalender med oversikt over det som skjer, i tillegg til mye informasjon om karaktertrekket og lukket forum for medlemmer, der en kan dele informasjon og erfaringer med hverandre. Foreningen sender ut nyhetsbrev 8-10 ganger i året.

 

Medlemsfordeler

  • Bok til medlemspris
    Foreningen har oversatt Lise og Martin August sin bok: «Fordelen med å være sensitiv – En guide for sensitive barn og voksne til å la potensialet blomstre.»
    Denne selges til medlemspris kr 249,- (ord. pris 299,-) gjennom HAUGENBOK.NO
    Rabattkode får du ved å logge inn på Medlemsinfo
  • Medlemsrabatt på foreningens kurs Sensitiv styrke 1, 2 og 3 – se på kalenderen for å finne når og hvor

  • I tillegg så er det medlemsfordeler hos en rekke andre som tilbyr veiledning, coaching, yoga og mer som du finner under Medlemsfordeler.

  • Se alle medlemsfordeler og rabatter her:

Jo flere medlemmer vi blir, desto mer får vi gjort, og jo større tyngde får vi når kontakter de vi ønsker å nå ut til – som skoler, barnehager, helsevesenet, media, NAV, arbeidsplasser osv.

Vi ser det også som et mål at undervisning om karaktertrekket blir tatt inn i utdannelsene på høyskoler og universitet der det utdannes førskolelærere, lærere, psykologer, leger, sykepleiere osv.

Vi jobber for et mer sensitivt samfunn – som vil være et samfunn det er bedre å leve i for alle.

Kontingenten for 2017 er:

For ordinært betalende kr 350,-
For trygdede/studenter/pensjonister/arbeidsledige er den kr 175,-
For husstandsmedlem (bor på samme adresse som et ordinært medlem) er den kr 100,-